Mistanke om utroskab?

Er din partner utro? Vi kan diskret finde svaret, så du kan få vished og ro i sindet.

Selvom flere eksperter hævder at utroskab er blevet mere legitim, så gør det ikke mindre ondt af den grund. I et sundt parforhold har man tillid til hinanden og det gør ondt når den kærlighed og samhørighed man deler bliver misbrugt.

Som du måske allerede har oplevet, så er mistanken om utroskab opslidende at leve med, samtidig kan det være svært at konfrontere sin partner om mistanken – “Hvad nu hvis det bare er mig, der mærker noget forkert?” Hos Lehmann & Nobel har vi stor erfaring i opklaring af utroskab. Hvis du ønsker vished, så er vi klar til, at levere sandheden.

Opklaring af utroskab

Vores privatdetektiver har opklaret mange sager om utroskab, vi har derfor stor erfaring med effektive opklaringsmetoder der sikre vores klienter et hurtigt og diskret svar. Afsløring af en utro partner kræver god situationsfornemmelse og menneskelig adfærdsforståelse. Vi sætter os nøje ind i hver eneste sag, så vi præcis kan vurdere hvilke metoder der giver det bedste resultat.

Fysisk overvågning
De fleste sager opklares ved hjælp af fysisk overvågning. Det kan være en privatdetektiv der diskret dokumenterer en partners færden og optager eventuelle tvivlsomme hændelser og fordækt aktivitet. Fysisk overvågning anvendes altid når klienter ønsker beviser i form af billeder, video og lyd. Læs mere om diskret overvågning

Tracking
Nogle gange er registrering af kørselsmønstre nok til at afsløre atypisk adfærd. Tracking fungerer særligt godt, når klienten har mistanke til besøg på en eller flere mistænksomme besøgsadresser. Tracking er en passiv form for GPS overvågning der kan anvendes på bil og cykel. Læs mere om hvad og hvordan vi tracker via GPS

IT Efterforskning
Computere og mobiltelefoner gemmer ofte på mange hemmeligheder, heriblandt slettede billeder,emails, dokumenter og sms’er. Vi rekonstruerer data fra iPhone og Android telefoner samt Windows, Linus og Mac computere.

Loyalitetstest – Honeypot fælde
En honeypot fælde kan nogle gange være den bedste måde at afprøve en partners reelle loyalitet. Hvor langt er partneren klar til at gå, når et godt tilbud byder sig? Loyalitets afprøvningen kan foretages på nettet via sociale medier eller i bylivet. Denne metode anvendes også som loyalitetstest før et forhold eller ægteskab indledes.

Eksempler på opklaringsmetoder

  • Observation af hvem din partner mødes med
  • Overvågning af din partners adfærd i nattelivet
  • Skjult video overvågning af hjem og sommerhus
  • Overvågning af sociale medier hvis muligt
  • Kortlægning af din partners transportmønster
  • Overvågning af hjemmets fælles computer
  • Aflytning af bil – hvis den er fælles eje

Klassiske tegn på utroskab

Mobiltelefonen
Telefonen holdes tæt til kroppen og henlægges ikke længere frit på bordet. Partneren går afsides for at føre telefonsamtaler. Telefonen bruges væsentligt mere end normalt.

Ekstra lækker kæreste
Et af faresignalerne i forbindelse med utroskab, er en pludselig øget interesse for udseendet. Måske går din partner oftere i bad, klæder sig anderledes, handler nyt tøj, o.l.

Nye fritidsinteresser og flere møder
Har din samlever fået en pludselig interesse for nye fritidsaktiviteter eller, er nødt til at deltage i særlige arbejdsopgaver på jobbet, så er det værd at være opmærksom på om der ligger andet bag.

Pludselig meget overarbejde
Overarbejde og forsinkelser i trafikken er klassiske bortforklaringer ved utroskab.

Diskret opklaring

Vi anvender diskrete opklaringsmetoder, så din partner ikke aner uråd og slører sin adfærd. Ved dokumenteret utroskab, overleveres alt materiale til dig og slettes efterfølgende fra vores arkiver.

Hovedkontor i København

Selvom vi er et detektivbureau i København, så opklarer vi i hele landet. Hvis opgaven kræver det, tilbyder vi også opklaring af utroskab uden for landets grænser.

Budgetkontrol

Vi tilbyder branchens mest gennemskuelige pris. Fast lav timepris og løbende underretning om forbrug.

Læs mere om vores priser her

Når skaden er sket

Når kærligheden er værd at kæmpe for, så kan en god parterapeut være vejen frem når tilliden skal genskabes. Det kan være en hård udfordring, at genetablere et velfungerende parforhold, det kræver arbejde og vilje fra begge parter. Vi arbejder sammen med nogle af de bedste parterapeuter og vi henviser gerne.

Gratis rådgivning

Uanset om din mistanke om utroskab beror på en mavefornemmelse eller konkret viden, så er du altid velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale om din situation.