Skip to content

Mistanke om utroskab? få det opklaret diskret og professionelt!

Få vished

Mistanke om utroskab opstår ofte som en mavefornemmelse der fortæller: “at alt er ikke som det plejer, at noget er galt”. Det er vores opgave, at undersøge hvad der forsager fornemmelsen – handler det om utroskab og hemmeligheder eller er det falsk alarm? Vi skaber vished, når alt ikke er som det plejer!

Absolut fortrolighed er garanteret

Det er ikke lige nemt for alle, at bede om hjælp til opklaring af utroskab og det har vi i den grad forståelse for. De frustrationer, sorger og bekymringer vores klienter deler med os er forbeholdt deres privatliv og behandles med respekt, diskret og i absolut fortrolighed.

3 gode råd til en effektiv opklaring af utroskab

Utroskab konfrontation

1. Gem konfrontationen til du er sikker i din sag

Det er en naturlig reaktion. Du tænker din ægtefælle eller partner er dig utro så du konfronterer dem med din mistanke, men der er ingen vej tilbage herfra, hvis du har ret og din partner benægter utroskab så vil din chance for opklaring falde betragteligt. Hvis din mistanke derimod visser sig at være forkert, så kan anklage om utroskab måske skade forholdet. Løsningen er først at indsamle fakta, afdække sandheden og herefter træffe en fornuftig beslutning. Vores privatdetektiver vil arbejde effektivt for at leverer den indsigt du skal bruge til at træffe de rette beslutninger.

tegn på utroskab

2. Skriv alle dine observationer ned

Når du hyre en privatdetektiv hos os i sager om utroskab, så vil detektiven spørger ind til alle de små detaljer, især detaljer omkring adfærdsændringer er interessante. Det kan være svært at huske det hele, så gør dig selv en tjeneste og skriv alle dine observationer ned, der er ofte brugbar viden som privatdetektiven kan bruge til hurtig og effektiv  opklaring.

3. Gem potentielle DNA beviser

Hvis din ægtefælle eller partner er utro og i hemmelighed har sex udenfor forholdet, så er der en god chance for at beviser bringes med hjem. Finder du eksempelvis pletter i undertøj og på sengetøj, så kan du sikre beviserne ved at opbevare materialet i en papirs konvolut (ikke plast). DNA kan holde sig længe, så du har god tid til at beslutte om det skal testes.

Vi foretager DNA test der kan bevise om du, din partner eller en helt anden er tilstede i pletten.

Udvalgte opklaringsmetoder i sager om utroskab
Diskret overvågning i sager om utroskab

Diskret overvågning

Diskret overvågning af personers adfærd og gøremål er en kerneydelse som vores team har mange års erfaring med. Det er samtidig også vores fortrukne metode i opklaring af sager om utroskab.

GPS sporing af utro partner

Teknisk GPS sporing

Sporing af køretøjer kan potentielt være en afgørende kilde til viden om kørselsrutiner med adresser, tidspunkter og varighed af parkeringer. Vi kan foretage teknisk sporing af bil, cykel, motorcykel o.l.

Online efterforskning utroskab

Online gravearbejde

Professionel granskning af en persons adfærd online kan afslører mere end de fleste forestiller sig. Vi har været flittige og vores udviklere har skabt værktøjer der effektivt trawler og sammenkæder viden fra sociale medier, open source databaser, fora o.l.

DNA test i utroskabssager

Test af DNA materiale

DNA test i utroskabssager kan påvise om pletter fundet på eksempelvis undertøj eller lagen stammer fra dig, din partner eller en helt tredje person. Alle tests udføres i samarbejde med anderkendt DNA laboratorie og resultater fremsendes diskret.

Lad os tage en uforpligtende snak

Vi tilbyder gratis konsulentbistand som en service og du er meget velkommen til at skrive eller ringe til os for en uforpligtende snak om din situation og muligheder for opklaring, så vil vi også kunne estimerer en pris, så du har et fair overblik.

Kontakt os for en snak

Utroskab i tal

Ny Dansk undersøgelse fra 2019 viser at utroskab er langt mere udbredt end tidligere antaget.
Læs reapporten her.