UNDERSØGENDE DUE DILIGENCE Indsigt udover det åbenlyse.

Brug for undersøgende due diligence

eller ring på 71 99 26 10

I transaktionsforløbet omkring en større ekspansion som virksomhedsopkøb eller fusion, vil der typisk være behov for en due diligence process med fokus på tre aspekter (1) Juridisk, (2) Finansielt, og (3) Undersøgende. Den juridiske og finansielle due diligence har meget til fælles. Især er de baseret på intensivt dokument arbejde og ofte med oplysninger leveret af modparten. Hos Lehmann & Nobel tilbyder vi ekspertise ind for undersøgende due diligence, der adskiller sig fra det juridiske og financielle aspekt ved, at sigter efter information der ikke findes i overleveret dokumenter og præsentationer.

Bagom salgsmateriale og powerpoint præsentationer

Ved at kombinere open source research med dybdegående opklaringsmetoder, afdækker en undersøgende due diligence baggrundstjek af nøglepersoner, bydende konkurrenter, virksomheds ry, etisk historik, klagesager, markedsvilkår, skjulte interesser, miljø hensyn m.v. Den undersøgende due diligence har også til formål, at afdække materialle forhold der ikke er oplyst til investoren.

Personlig førstehåndsviden

Viden indsamles ikke alene ved research og analyse, vi indhenter også personlige forklaringer og statements fra kilder der i forskelig kontekst har kendskab, viden og indsigt, der kan bidrage til et styrket beslutningsgrundlag. Personlige interviews kan ofte belyse forhold som ikke ellers er reflekteret i det offentlige domæne. Forud for interviews profileres de relevante personer og et grundigt baggrundstjek danner grundlag for hvilke spørgsmål der for jer er relevante og niveau af diskretion. Det er en naturlig selvfølge, at undersøgelser fortages i overensstemmelse med privatlivsrettigheder o.l.

 

In accordance with the current EU data protection laws, please take a minute to reviwe the term & conditions for using our services. Our terms describe how we use data and the options available to you.