Skip to content

UNDERSØGENDE DUE DILIGENCE Indsigt udover det åbenlyse.

I forbindelse med virksomhedsopkøb, fusion og større handelsaftaler, vil der typisk være behov for en due diligence process med fokus på tre aspekter; det juridiske, det finansielle, og det undersøgende. Den juridiske og finansielle due diligence har meget til fælles. Især er de baseret på et intensivt dokumentarbejde med afsæt i oplysninger leveret af modparten. Hos Lehmann & Nobel har vi ekspertise inden for undersøgende due diligence, der især adskiller sig fra det juridiske og financielle aspekter ved, at sigter efter information der ikke findes i overleverede dokumenter og præsentationer.

Bagom salgsmateriale og powerpoint præsentationer

Ved at kombinere open source research med dybdegående opklaringsmetoder, leverer vores undersøgende due diligence indblik i forhold der enten ikke er oplyst eller bevidst nedtonet.

  • Baggrundstjek af nøglepersoner.
  • Granskning af virksomhedens ry, omdømme og anmeldelser.
  • Afdækning af skjulte og nedtonede interesser.
  • belysning af miljøhensyn, fairtrade, social ansvarlighed. m.v.
 

Personlig førstehåndsviden

Viden indsamles ikke alene ved research og analyse, vi indhenter også personlige forklaringer og statements fra kilder der i forskelig kontekst har kendskab, viden og indblik, der samlet set kan bidrage til et styrket beslutningsgrundlag. Personlige interviews kan ofte afdække forhold som ikke ellers er reflekteret i det offentlige domæne.