Mistanke om utroskab?Ser du tegn på utroskab?
Som privatdetektiver kan vi finde svaret og skabe vished!

Det er ikke lige nemt for alle, at bede om hjælp til opklaring af utroskab og det har vi i den grad forståelse for. De frustrationer, sorger og bekymringer vores klienter deler med os er forbeholdt deres privatliv og behandles respektfuldt, diskret og i absolut fortrolighed.

Vi har opklaret relativt mange sager om utroskab og i årevis har vi på baggrund af erfaringerne udviklet metoder der sikre vores klienter både hurtige og diskrete svar.

De fleste utroskabssager opklares helt enkelt ved, nøje planlagte observationer af en eller flere personers adfærd i situationer hvor mistanken vægter tungest. Det kan eksempelvis være observation af reelle mødetider på arbejde, skole o.l, kørselsrutiner og mellem stop, forretningsmiddage, byture med venner og lignende.

Særligt kommer manuel overvågning til sin ret i den kommende tid, hvor både firma og private julefrokoster danner ramme om hyggelige sammenkomster.

Vi tilbyder:

  • Diskret adfærds overvågning med lyd og billede.
  • GPS sporing af bil med kørsel og parkeringsrutiner.
  • Statisk overvågning med live streaming og cloud lagering både inde og ude.
  • Statisk aflytning med live streaming og cloud lagering både inde og ude.
  • Online gravearbejde på sociale medier, billedetjenester, fora o.l.

Er han utro? // Er hun utro?

Som du måske selv har oplevet, så kan det være opslidende, at have tanker som, “er han utro, er hun utro”. Har du en reel mistanke, så har du desværre nok ret. 

Statistisk set har kvinder der mistænker deres partner for utroskab ret i 85% af tilfældene, hvorimod mænd der mistænker deres partner har ret 50% af gangene. Samtidig peger en undersøgelse fra Journal of Couple and Relationship Therapy på, at 45-55% af alle kvinder og 50-60% af alle mænd vil begå utroskab på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Nogle gange skal der beviser til, før indrømmelsen kommer

Der skal lues ud og sandheden skal frem, men det er ikke altid indrømmelser kommer let. Er man utro, så bærer man rundt på en hemmelighed der med sikkerhed vil såre. Man kan føle sig som den værste skurk og være plaget af dårlig samvittighed. Det kan også være frygteligt flovt hvis det kommer frem og derfor går de færreste selv til bekendelse, men sandhendes skal ud før helbredelse.

Konkret dokumentation af utroskab er nogle gange det der skal til før indrømmelserne kommer frem. Vi opklarer sager med målrettet fokus på vores klienters behov, er der beviser derude, så finder vi dem med stor sandsynlighed.

Vores opklaringsresultater i tal

Vores interne statistik understøtter rimelig fint de publicerede tal hvis man tager udgangspunkt i gennemsnittet mellem mænd og kvinder. Grafen nedenfor viser vores opklaringsresultater i procenter baseret på utroskabssager over de seneste 48 måneder.

Lad os tage en uforpligtende snak

Ikke to utroskabssager er ens og det er afgørende for os, at vi leverer resultater der nøjagtigt imødekommer vores klienters behov. Vi kan desværre ikke oplyse en pris der passer alle sager. Men vi tilbyder gratis konsulentbistand som en service, så du er meget velkommen til at skrive eller ringe til os for en uforpligtende snak om din situation, så vil vi estimerer en pris, så du har et fair overblik.

In accordance with the current EU data protection laws, please take a minute to reviwe the term & conditions for using our services. Our terms describe how we use data and the options available to you.