Mistanke om utroskab?Ser du tegn på utroskab?
Vores privatdetektiver kan skabe vished!

Det er ikke lige nemt for alle, at bede om hjælp til opklaring af utroskab og dét har vi i den grad forståelse for. De frustrationer, sorger og bekymringer vores klienter deler med os er forbeholdt deres privatliv og behandles respektfuldt, diskret og i absolut fortrolighed.

Vi har opklaret mange sager om utroskab og har bred erfaring med effektive opklaringsmetoder der sikre hurtige og diskrete svar.

Er han utro? // Er hun utro?

Som du måske allerede har oplevet, så kan det være opslidende, at have tanker som, “er han utro, er hun utro”. Har du en reel mistanke, så har du desværre nok ret. 

Statistisk set har kvinder der mistænker deres partner for utroskab ret i 85% af tilfældene, hvorimod mænd der mistænker deres partner har ret 50% af gangene. Samtidig peger en undersøgelse fra Journal of Couple and Relationship Therapy på, at 45-55% af alle kvinder og 50-60% af alle mænd vil begå utroskab på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Nogle gange skal der beviser til, før indrømmelsen kommer

Der skal lues ud og sandheden skal frem, men det er ikke altid indrømmelser kommer let. Er man utro, så bærer man rundt på en hemmelighed der med sikkerhed vil såre. Man kan føle sig som den værste skurk og være plaget af dårlig samvittighed. Det kan også være frygteligt flovt hvis det kommer frem og derfor går de færreste selv til bekendelse, men sandhendes skal ud før helbredelse.

Konkret dokumentation af utroskab er nogle gange det skal til for, at få gang i indrømmelserne. Vi opklarer sager med målrettet fokus på vores klienters behov, er der beviser derude, så finder vi dem.

Vores opklaringsresultater i tal

Vores egen statistik understøtter desværre de generelle tal. Grafen nedenfor viser vores opklaringsresultater i procenter baseret på utroskabssager over de seneste 48 måneder.

Lad os tage en uforpligtende snak

Ikke to utroskabssager er ens og det er afgørende for os, at vi leverer resultater der nøjagtigt imødekommer vores klienters behov. Vi kan desværre ikke oplyse en pris der passer alle sager. Men vi tilbyder gratis konsulentbistand som en service, så du er meget velkommen til at skrive eller ringe til os for en uforpligtende snak om din situation, så vil vi estimerer en pris, så du har et fair overblik.

In accordance with the current EU data protection laws, please take a minute to reviwe the term & conditions for using our services. Our terms describe how we use data and the options available to you.