Skip to content

PRISERHvad koster det at hyre en privatdetektiv?

Et af de mest almindelige spørgsmål vi får er - "Hvor meget koster det at hyre en privatdetektiv?"

Manglende kendskab til priser, er formenligt hovedårsagen til, at mange tøver med, at hyre en privatdetektiv. Helt grundlæggende hyres en privatdetektiv på samme vis som advokater og revisorer, hvor arbejdet afregnes på baggrund af timepris og ressourceforbrug. Hos Lehmann & Nobel arbejder vi med variable priser således, at længerevarede opgaver giver billigere timepris, hvorimod ricikobetonede opgaver kan pålægges en merudgift. Derfor er det ikke muligt, at give en entydig pris der matcher alle opgaver og forhold uden forudgående kendskab til den konkrete sag.

Vores arbejde varierer ganske betydeligt, fra meget simple skrivebordssøgninger til yderst komplekse opgaver under ekstreme forhold. Så, første trin før du hyre en privatdetektiv og indhenter pris, er en klar forståelse af hvad du har brug for hjælp til. Desto mere klar og specifik du er omkring dine behov, desto nærmere vil du komme et pris der matcher de endelige udgifter.

Sagsregnskab og budget kontrol

Under efterforskningsforløbet udarbejder vi løbende regnskab med dokumentation af sagsudgifter og timeforbrug indenfor det aftale budget. Du bestemmer hvordan og hvor ofte du vil underrettes i processen.

Betalingsmetode

Vi accepterer følgende betalingskanaler: Bankoverførsel, kreditkort, MobilePay, Paypal og kontaktbetaling.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du et konkret prisoverslag på en opgave, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.