OPSPORING AF PERSONERHjælp til lokalisering og genforening

Brug for opsporing?

eller ring på 71 99 26 10

Har du mistet kontakten til en ven, kæreste eller familie, så kan vi hjælpe med opsporingsarbejdet i Danmark og globalt.

Når vi hyres til personopsporing, er det ofte for klienter med et ønske om genetablering af en mistet relation. Det kan handle om alt fra genforening med biologisk forældre, en tidligere partner eller forsvundne personer i udlandet. Opsporing af personer ud fra få, måske forældede oplysninger kræver erfaring og professionelle værktøjer. Hos Lehmann & Nobel har vi det der skal til, for at afsøge hver en afkrog i både ind og udlandet.

Online research – OSINT

En stor del af arbejdet med personopsporing, starter med grundig online research. Selv med meget få oplysninger kan vi som regel grave afgørende viden frem, der i sidste ende giver det resultat vores klienter søger. Vi anvender egen udviklet OSINT (Opensource Intelligence) platform til avanceret og dybdeborende research i åbne databaser, fora, sociale medier, offentlige arkiver og deepweb data. Det er de samme professionelle opsporingsværktøjer vi anvender i vores digitale efterforskning – Er der spor, så finder vi dem.

Fysisk opsporing

Skrivebordsarbejde er ikke altid nok, nogle gange skal spor følges op manuelt. Det kan være i situationer hvor den digitale research har ledt os på sporet af en personkreds, et specifikt område eller en arbejdsplads som kræver, at vi fysisk snakker med personer der kan pege os i den rigtige retning. Fysisk tilstedeværelse bruges også ved 100% identifikation af den eftersøgte.

Lynsøgning

Skal du bruge et hurtigt svar og har allerede personens navn, tidligere adresse eller fødselsdato, så kan vi foretage en søgning direkte i det offentlige CPR register og fremsøge information om den nuværende adresse, adresse i udlandet og dato for evt. død. Du betaler kun hvis vi finder svaret.

Pris 495 kr. (no cure no pay)

In accordance with the current EU data protection laws, please take a minute to reviwe the term & conditions for using our services. Our terms describe how we use data and the options available to you.