Skip to content

Personopsporing og Genforening

Har du mistet kontakten til en ven, kæreste eller familie, så kan vi hjælpe med opsporingsarbejdet. Vi opsporer også internationalt

Vi lokaliserer personer nationalt og internationalt

Når vi hyres til personopsporing, er det ofte for klienter med et ønske om genetablering af en mistet relation. Det kan handle om alt fra genforening med biologisk forældre, en tidligere partner eller forsvundne personer i udlandet. Opsporing af personer ud fra få, måske forældede oplysninger kræver erfaring og professionel expertise. Hos Lehmann & Nobel har vi stor erfaring med opsporing i både ind og udland. 

Online research – OSINT

En stor del af arbejdet med personopsporing, starter med grundig online research. Selv med meget få oplysninger kan vi som regel grave afgørende viden frem, der i sidste ende giver det resultat vores klienter søger. Vi anvender egen udviklet OSINT (Opensource Intelligence) platform til avanceret og dybdeborende research i åbne databaser, fora, sociale medier, offentlige arkiver og deepweb data. Det er de samme professionelle opsporingsværktøjer vi anvender i vores digitale efterforskning – Er der spor, så finder vi dem.

Fysisk opsporing

Skrivebordsarbejde er ikke altid nok, nogle gange skal spor følges op manuelt. Det kan være i situationer hvor den digitale research har ledt os på sporet af en personkreds, et specifikt område eller en arbejdsplads som kræver, at vi fysisk snakker med personer der kan pege os i den rigtige retning. Fysisk tilstedeværelse bruges også ved 100% identifikation af den eftersøgte.

Få en sagsvurdering og et prisoverslag

Før vi kan give dig et præcist et overslag, skal vi vide hvad du ved. Du kan enten sende os en email med forhistorie og oplysninger eller du kan ringe til os for en uforpligtende snak om mulighederne.

Lynsøgning - AdresseQuick

Har du personens navn, tidligere adresse eller fødselsdato, så kan vi foretage en søgning direkte i offentlige databaser og fremsøge information om den nuværende adresse, adresse i udlandet og dato for evt. død. Du betaler kun hvis vi finder svaret.