Personopsporing & Genforening

Har du mistet kontakten til en ven, kæreste eller familie, så kan vi hjælpe med opsporingsarbejdet. Vi opsporer også internationalt

Når vi hyres til personopsporing, er det ofte for klienter med et ønske om genetablering af en mistet relation. Det kan handle om alt fra genforening med biologisk forældre, en gammel partner eller forsvundne personer i udlandet. Opsporing af personer ud fra få, måske forældede oplysninger kræver erfaring og professionelle værktøjer. Hos Lehmann & Nobel har vi det der skal til, for at afsøge hver en afkrog i både ind og udlandet.

Lyn søgning

Skal du bruge et hurtigt svar og har allerede personens navn, tidligere adresse eller fødselsdato, så kan vi foretage en søgning direkte i det offentlige CPR register og fremsøge information om den nuværende adresse, adresse i udlandet og dato for evt. død. Du betaler kun hvis vi finder svaret.

Pris 495 kr. (no cure no pay)

Online research – OSINT

En stor del af arbejdet med personopsporing, starter med grundig online research. Selv med meget få oplysninger kan vi som regel grave afgørende viden frem, der i sidste ende giver det resultat vores klienter søger. Vi anvender egen udviklet OSINT (Opensource Intelligence) platform til avanceret og dybdeborende research i åbne databaser, fora, sociale medier, offentlige arkiver og deepweb data. Det er de samme professionelle opsporingsværktøjer vi anvender i vores digitale efterforskning – Er der spor, så finder vi dem.

Fysisk opsporing

Skrivebordsarbejde er ikke altid nok, nogle gange skal spor følges op manuelt. Det kan være i situationer hvor den digitale research har ledt os på sporet af en personkreds, et specifikt område eller en arbejdsplads som kræver, at vi fysisk snakker med personer der kan pege os i den rigtige retning. Fysisk tilstedeværelse bruges også ved 100% identifikation af den eftersøgte.

Alle oplysninger er relevante

Navne og øgenavne
Personens nuværende eller sidst kendte fulde navn, tidligere navne fx fra tidligere ægteskaber. Noter også gerne personens øgenavne.

Nære relationer
Information om tidligere ægtefæller, kærester, familie og venner til den eftersøgte person.

Bopælsadresser, opholdssteder og færden
Noter alle tidligere adresser og opholdssteder, med så præcis angivelse som muligt. Noter også hvis personen har boet på sofaer hos venner og familie eller ofte har opholdt sig på et givent værtshus, sportshaller o.l.

Arbejdspladser
Hvor har personen arbejdet, noter virksomheder, adresser også virksomheder der måske ikke længere findes. Hvis personen har været selvstændig, så er tidligere partner/partnere også relevante.

Uddannelser
Har personen taget en uddannelse eller kurser, så prøv om du kan finde ud af hvor og hvornår.

Personoplysninger
Kender du personens CPR-nummer, hårfarve, øjenfarve, højde og bygning, så er det meget relevant. Ligeledes er tidligere e-mailadresser, telefonnumre og profiler på sociale medier interessant.

Kontakt os

Kontakt os og lad os få en snak om personen du gerne vil have lokaliseret og få et uforpligtende tilbud på opgaven.