Opsporing af debitorer

Vi opsporer skyldnere og bortgemte værdier fra fx konkursboer o.l. Vores efterforskere kan lokalisere forsvundne skyldnere og forretningspartnere i ind og udlandet.

Det er nærmest umuligt at gøre krav på sit, hvis skyldner og værdier er forsvundet ud i det blå. Hos Lehmann & Nobel har vi stor erfaring med opsporing af debitorer og hengemte værdier. Har du brug for hjælp, så kan vi hjælpe. Opsporingen kan forgå diskret eller vi kan være opsøgende og overlevere stævninger, beskeder eller lignende i både ind og udland.

Professionelle sporhunde

Opsporing af skyldnere der bevidst gemmer sig fra sine kreditorer, kræver de rette værktøjer. Derfor har vi udviklet vores egen OSINT platform (Opensource Intelligence) til avanceret og dybdeborende research i åbne databaser, fora, sociale medier, offentlige arkiver og deepweb data.  Det er i dag praktisk talt umuligt, ikke at efterlade sig digitale spor på nettet, både i sociale og erhvervsmæssige sammenhænge, bag de fleste digitale aftryk gemmer sig spor, som vi kan analysere og bruge til, at stykke et billede sammen af en specifik persons whereabouts og mulige opholdssted.