Opklaring af bedrageri

Opklaring af svindel og bedrageri. Vi løser sager som kontraktbrud, tyveri, forsikringssvindel og misbrug af sygefravær

Vi efterforsker forsikringssvindel, intern svindel og enhver form for bedrageri der uretmæssigt påvirker vores klienters virksomheder og forretningsmæssige sikkerhed. Typisk løser vi sager hvor en eller flere personer forsøger at tilegne sig økonomisk vinding eller adgang til beskyttet forretningsviden.

Falsk sygefravær

Falsk sygefravær kan koste virksomheden dyrt. For mindre virksomheder kan det være en uoverkommelig udfordring, at bevise en mistanke om falsk langtidssygemelding. Vi har sat os ind i sagerne og ved præcis hvilken dokumentation der kræves når en illoyal medarbejder skal stoppes.

Efterforskning af uretmæssige forsikringskrav

Som anerkendt samarbejdspartner i forsikringsbranchen yder vi diskret opklaring af mistænkelige forsikringskrav. Vores privatdetektiver har stor erfaring med dokumentation af overdrevne personskader og svindel i forbindelse med falsk anmeldelse af materielle skader. Vi tilbyder diskret overvågning og efterforskning af skader opstået ved hærværk, brand og tyveri.

Beskyttelse mod intern svindel

Intern svindel handler ofte om en eller flere personer der i skjul lænser en klients virksomhed for betydelige ressourcer. Selvom selve svindelen kan være en bekostelig affære, så er der faktisk mange sager der aldrig bliver anmeldt. Som regel skyldes det, at virksomhederne ikke ønsker de skadelige eftervirkninger der kan opstå, som offentlig udstilling, mistillid til ledelsen og uro blandt medarbejderne. Hos Lehmann & Nobel ved vi, at disse sager skal opklares og håndteres med professionel finesse.