MISTANKE OM UTROSKAB Er der tegn på utroskab? Vi kan diskret finde svaret, så du kan få vished og nattesøvnen tilbage.

Oplever du tegn på utroskab?

eller ring på: 71 99 26 10

Det gør ondt når den kærlighed og samhørighed man deler bliver svigtet.

Som du måske allerede har oplevet, så er mistanken om utroskab opslidende at leve med, samtidig kan det være svært at konfrontere sin partner om mistanken – “Hvad nu hvis det bare er mig, der mærker noget forkert?” Hos Lehmann & Nobel har vi stor erfaring i opklaring af utroskab. Hvis du ønsker vished, så er vi klar til, at levere sandheden.

Privatdetektiv eller parterapeut?

Der er som sådan ikke nogen sammenhæng mellem en parterapeut og en privatdetektiv, men begge veje kan føre til Rom. Privatdetektiven kan afdækker om tegn på utroskab har noget på sig, hvor parterapeuten kan yde førstehjælp til forholdet. Der er næppe mange terapeuter der henviser til brug af en privatdetektiv. Man kan også med rimelighed argumenterer for, at hvis man hyre en privatdetektiv til at holde øje med sin partner, så begår man selv et tillidsbrud. Alligevel er der flere situationer, hvor vi bestemt gerne står på mål for brug af privatdetektiver.

Hvad stiller man op i de situationer, hvor partneren tydeligt udviser interesse for grønnere græs på den anden side af hækken og ikke ønsker dialog eller hjælp udefra? Skal man pakke bylten og forlade butikken? Eller skal man blive og kæmpe videre? Elsker man stadig, men formår ikke at få ændret situationen, så kan man være fanget i et langvarigt opslidende forløb. Oplever man tegn på utroskab, så bør man tage hånd om det og ikke lade det stå til.

Professionel hjælp hos terapeuten

Man kan sagtens gå alene til en parterapeut uden sin partner og det er ikke nogen dårlig ide. En dygtig terapeut kan lukke op for nye perspektiver og metoder, mange flere end de nærmeste venner og veninder kan byde ind med. Så har man ikke overvejet denne løsning endnu, så er her en varm anbefaling.

Få sandhederne frem hos privatdetektiven

Nogle gange skal svesken på disken, der skal lues ud og sandheden skal frem før der kan helbredes. Er man utro, så bærer man rundt på en hemmelighed der med sikkerhed vil såre, hvis det kommer frem. Man kan føle sig som den værste skurk og være plaget af dårlig samvittighed. Det kan også være frygteligt flovt hvis det kommer frem og derfor går de færreste selv til bekendelse. Når først barrieren er brudt, så kan det være svært, at stoppe en affærer og genskabe sin integritet.

Har man en partner der ikke lader til at, ville stoppe sin nye fundne interesse og samtidig ikke er modtagelig for konstruktiv dialog, så kan en direkte konfrontation være nødvendig. En privatdetektiv kan dokumenterer sandheden sort på hvidt. Nogen gange skal der beviser til for at bryde tavsheden.

Der skal fire skuldre til at bære et lykkeligt forhold

Utroskab ikke altid alene årsag til problemer i et forhold, men utroskab er altid problematisk for et forhold. Der er naturligvis afvigelser, men i de fleste utroskabsager, er der ikke en skyldig og ikke-skyldig. I forholdets første tid, blomstre forelskelsen, omsorgen og drømmene, det er sjældent her forholdet rammes af utroskab. Men i tiden efter, når de lyserøde skyer har lagt sig, så skal der ydes en indsats for at bevare og videreudvikle et sundt forhold. Han man i for lang tid glemt, at pleje forholdet, så risikerer man, at det langsomt glider af sporet. Ansvaret for at bevarer et kærligt og omsorgsfuldt forhold, hviler på alle fire skuldre.

Selvom men er den part der ikke har været utro, så kan man godt have andel, i den manglende indsats der har skubbet forholdet af sporet. Det undskylder ikke det omsorgssvigt man har været udsat for, men det er en altafgørende bagudanskuelse man må gøre sig, hvis ønsket er at helbrede forholdet og finde frem til holdbart og bæredygtigt udgangspunkt.

Opklaring – Mistanke om utroskab

Vores privatdetektiver har opklaret mange sager om utroskab og har derfor stor erfaring med effektive opklaringsmetoder der sikre vores klienter et hurtigt og diskret svar. Vi sætter os nøje ind i hver eneste sag, så vi præcis kan vurdere hvilke tilgange der giver det bedste resultat. I almindelighed opklares de fleste sager ved fysisk overvågning. Det kan være en eller flere af vores privatdetektiver der diskret dokumenterer en din partners færden og optager eventuelle tvivlsomme hændelser.

In accordance with the current EU data protection laws, please take a minute to reviwe the term & conditions for using our services. Our terms describe how we use data and the options available to you.