Global sporing af stort og småt

Med nyeste teknologi og høj ekspertise, kan vi spore alle bevægelser i ind og udland – her bliver intet væk

Med avanceret GPS, LBS og SigFox IoT teknologi, kan vi spore alt fra store containere og industrimaskiner til små pakker, tasker og mobiltelefoner. Den teknologiske udvikling gør det praktisk talt umuligt, at miste de ting vores klienter vil have beskyttet og overvåget.

GPS – Global Positioning Service
LBS – Location based Servies
IoT – Internet Of Things

GPS tracking af køretøjer

GPS tracking af køretøjer er den mest almindelig form for passiv overvågning. Vores klienter har adgang til live lokationsdata og flere måneders kørselshistorik. Det tager ikke mange minutter for vores erfarne team, at montere en sporingsenhed på eksempelvis bil, varevogn eller lastbil. Monteringen kan klares udefra og kræver ingen tilslutning. Efter montering kan GPS enheden spores uhindret i op til et år uden opladning.

Global beskyttelse af værdifuldt gods

Når værdifuldt gods skal kunnes spores uanset hvor det befinder sig, så kan GPS tracking ikke stå alene. Enhver GPS sporingsenhed kræver kontakt til satellitter for at angive sin præcise lokation. Er værdien flyttet under massivt tag, en kælder eller ned i et bagagerum, så kan kontakten være tabt. Med vores avancerede beacon trackere, kan vi spore os frem til genstande inden for en radius af 1 kilometer, uanset hvor det befinder sig. Kombineret med en GPS tracker, er det praktisk talt umuligt at skjule. Vores udstyr er fuld funktionsdygtigt i hele verden og kan spores live 24 timer i døgnet.

Avanceret sporing og overvågning af mobiltelefoner

Alle smartphones gør i dag brug af GPS og LBS, der henholdsvis står for Global Positioning Services og Location Based Services. Begge services gør det ganske let for os, at foretage GPS tracking og overvåge bevægelser. Vores dygtige teknikere kan installere avanceret software i både iPhones og Android telefoner. Denne form for overvågning er underlagt særlige vilkår i forbindelse med lovgivningen, kontakt os for yderligere informationer.

Funktionsliste

  • Læse alle indgående og udgående sms’er
  • Se opkaldsliste med numre og tidspunkter
  • Se billeder og videoer på telefonen
  • Skjult aflytning i op til 10 meter omkring telefonen
  • Se beskeder sendt og modtaget på Messenger
  • Se billeder sendt med Snap Chat
  • Se hvor telefonen befinder sig og har været