FIND ADRESSE PÅ PERSON AdresseQuick. Få svar inden for 24 timer!

Start søgning

Start din søgning og få svar inden for 24 timer. Det er gratis at søge, finder vi det du søger, så koster det 495 kr. at få oplysningerne udleveret.

Find en persons adresse

AdresseQuick er en søgetjeneste hvor du kan få oplyst en persons adresse nemt, hurtigt og diskret. Tjenesten koster 495 kr. men kun hvis søgningen giver resultat –  finder vi ikke noget, så koster det heller ikke noget.

Du skal kende følgende oplysninger om personen du søger:

  • Fulde navn.
  • Fødselsdato eller tidligere adresse.

Med et resultat fra AdresseQuick får du inden for 24 timer:

  • Nuværende adresse i Danmark.
  • Udlandsadresse ved emigration.
  • Tilflytningsdato.
  • Dato ved dødsfald.

For at anvende AdresseQuick til at finde en persons adresse skal du bemærke, at servicen kun kan anvendes til fremsøgning af personer der har eller har haft folkeregister adresse i Danmark efter 1971.

Er du ikke i besiddelse af overstående oplysninger, så tilbyder vi også personopsporing ved brug af mere traditionelle opklaringsmetoder. Klik her for at læse mere om personopsporing. 

Du betaler kun hvis søgeningen giver resultat

Servicen udbydes som et no cure, no pay koncept. Så giver søgningen ikke noget resultat, så koster det dig ikke noget. Med resultat forstås at vi finder en af nedenstående oplysninger:

  • Nuværende folkeregister adresse i Danmark.
  • Nuværende adresse i udlandet ved emigration.
  • Dato ved dødsfald.

Pris og betaling ved resultat

Finder vi et resultat til dig, så koster det 495 kr. at få oplysningerne udleveret. Beløbet kan overføres via bank, mobilPay eller online betaling med kreditkort. Så snart beløbet er registeret sendes oplysningerne til den e-mail adresse du oplyste ved bestilling.

Udfyld formularen for at starte din søgning

Når du har udfyldt og sendt nedenstående formular, vil du inden for 24 timer modtage svar fra os, uanset om vi har fundet noget eller ej, finder vi ingen ting, så koster det ikke noget. Hvis du har spørgsmål til servicen så kontakt os gerne på telefon emmer e-mail.

AdresseQuick Personsøgning

Del 1 - Oplysninger om ansøger:Del 2 - Oplysninger om personen der søges efter:

In accordance with the current EU data protection laws, please take a minute to reviwe the term & conditions for using our services. Our terms describe how we use data and the options available to you.