Diskret overvågning

Som ledende dansk detektivbureau leverer vi stabile resultater og professionelle ydelser til klienter med behov for effektiv opklaring

Professionel bevissikring – Personlig vished

Diskret overvågning er et centralt værktøj i vores privatdetektivers opklaringsarbejde og bevissikring. Overvågning kan omfatte alt fra simple iagttagelser af personers adfærd og dagligdags rutiner, til specifik kortlægning af møde og interaktioner på en given forretningsrejse.

Vi tilbyder som de eneste, live reelttids overvågning. Når der er brug for eyes-on direkte fra aktionen, kan vi streame live til mobil, pc eller tablet. Kontakt os for yderligere information om denne service.

Fri konsultation alle ugens dage. Ring uforpligtende: 71992610
Absolut diskretion og klient fortrolighed er en kerneydelse
Mere end 12 års erfaring inden for privat efterforskning og research
Hovedkontor i København med global rækkevidde

Fortrolighed er en garanti!

Det kan det være grænseoverskridende, at tage kontakt til en privatdetektiv. Derfor behandles alle oplysninger der modtages, i fuld fortrolighed og videregives aldrig uden klientens udtrykkelige ønske.  Enhver medarbejder Ved Lehmann & Nobel er ligeledes underlagt en omfattende tavshedserklæring der går langt ud over ansættelsen i bureauet.

Effektivitet og diskretion er en balanceøvelse vi mestrer

Grænsen for effektivitet er lig med risiko for afsløring. Det er en almen brancheformel som alle bureauer og privatdetektiver kender til.  Hos os er balancekunsten mellem effektivitet og diskretion en disciplin vi gør meget ud af. Vores ydelser skal leveres med præcision, derfor risikovurderer vi nøjsomt alle operationer før opstart, så vores klienter modtager en effektiv ydelse med maksimal diskretion.

Ind og udland 24 timer i døgnet

Vores hovedkontor ligger i København, men vi har agenter i hele landet og et solidt netværk af samarbejdspartnere i udlandet. Selvom den bedste ydelse opnås ved kontakt i god tid, så gør vores nationale og globale rækkevidde os i stand til, at opstarte sager med meget kort varsel. Når situationen er kritisk og tid en afgørende faktor, kan vi rykke ud på mindre end 30 minutter i Danmark og inden for 24 timer i visse dele af udlandet.

Fysisk overvågning VS teknisk overvågning

Fysisk overvågning er manuelt feltarbejde, hvor en enkel agent eller et overvågningsteam diskret skygger og dokumenterer en eller flere personers færden. Vores klienter kan frit vælge, om de vil modtage direkte rapportering fra stedet eller blot en afsluttende rapport. Ved krævende opgaver kan agenterne anvende langtrækkende telelinser, bære skjult kamera på kroppen eller gøre brug af kameradroner ved svært fremkommelige områder.

Teknisk overvågning eller ubemandet informationsindsamling, udmærker sig ved én ting – Teknologi. Typisk anvender vi teknologi til GPS-sporing af køretøjer, gods eller tasker til indsamling af bevægelsesmønstre og besøgte lokationer. Vi installerer også skjult videoovervågning og aflytningsudstyr i hus, bil og på udearealer. Ved behov for ekstraordinært diskret overvågning kan vi under særlige vilkår implementere avanceret software til skjult overvågning af mobiltelefoner, tablets og computere. Kontakt os for en snak om mulighederne.

Infiltrering – Avanceret overvågning

Vi løser sager hvor dokumentationsbehovet kræver, at vi kommer helt ind på livet af en eller flere personer, deres relationer og miljø. I de situationer har vi et specialteam af erfarne agenter der med udprægede evner kan infiltrere personer og miljø på naturlig og effektiv vis.  For privatpersoner og advokater anvendes teamet typisk i samværssager, misbrugssager og unge på afveje. I erhvervs sammenhænge er det ofte kontraktbrud og dokumentation af formue i forbindelse med bedrageri.