Skip to content

DISKRET OVERVÅGNINGProfessionel bevissikring – Personlig vished

Diskret overvågning er et centralt værktøj i opklaringsarbejde hvor bevissikring og dokumentation er afgørende. Overvågningsopgaver kan omfatte alt fra simple iagttagelser af en persons adfærd og rutiner, til diskret live streaming af forhold hvor hændelser kræver øjeblikkelig reaktion.

Effektivitet og diskretion er en balanceøvelse vi mestrer

Hos os er balancen mellem resultat og diskretion en disciplin vi gør meget ud af, derfor risikovurderer vi nøjsomt alle operationer før opstart, så vores klienter modtager en effektiv ydelse med maksimal diskretion.

Fysisk overvågning

Fysisk overvågning er manuelt feltarbejde, hvor en enkel agent eller et overvågningsteam diskret skygger og dokumenterer en eller flere personers færden. Ved krævende opgaver kan agenterne anvende langtrækkende telelinser, bære skjult kamera på kroppen eller gøre brug af kameradroner ved svært fremkommelige områder.

Teknisk overvågning

Teknisk overvågning eller ubemandet informationsindsamling, udmærker sig ved én ting – Teknologi. Eksempelvis GPS-sporing af køretøjer, gods eller tasker til indsamling af bevægelsesmønstre eller skjult opsætning af overvågning og aflytning inde og ude. Under særlige vilkår kan der også implementeres avanceret overvågningssoftware på mobiltelefoner, tablets og computere. Kontakt os for en snak om mulighederne.

Ind og udland 24 timer i døgnet

Vores hovedkontor ligger i København, men vi har agenter i hele landet og et solidt netværk af samarbejdspartnere i udlandet. Selvom den bedste ydelse opnås ved kontakt i god tid, så gør vores nationale og globale rækkevidde os i stand til, at opstarte sager med meget kort varsel.