Skip to content

Diskret DNA testVi udfører DNA test med diskret indsamlet materiale.

Der kan være flere årsager til hvorfor en diskret DNA test er eneste vej frem. Som ofte handler det om, at man ikke vil skabe unødig opmærksomhed i søgen på sandheden. Som de eneste i Danmark tilbyder vi DNA test baseret på diskret indsamlet DNA materiale.

Diskret moderskabstest

En moderskabs DNA test afgører  sandsynligheden for om den pågældende kvinde er biologisk mor til barnet.

Vi skal bruge DNA fra: Barnet samt den formodede mor.

Du vil modtage 2 sæt orale vatpinde til indsamling af DNA. Er det ikke muligt, at indsamle DNA via mundskrab fra barn eller formodet moder, så skal du medsende en diskret indsamlet DNA prøve fra den pågældende person.

 

Pris: 5.495 dkr.
Pris ved ekstra moder: 1.295 dkr.

Diskret søskende test

En søskende DNA test afgører sandsynligheden for om du og din bror eller søster reelt er biologisk søskende.

Vi skal bruge DNA fra: To personer der formodes at være søskende.

Du vil modtage 2 sæt orale vatpinde til indsamling af DNA. Er det ikke muligt, at indsamle DNA via mundskrab fra den ene person, så skal du medsende en diskret indsamlet DNA prøve fra de pågældende personer.

Pris: 5.495 dkr.

Accepteret DNA materiale

BEMÆRK: Det er yderst vigtigt, at materiale indeholdende DNA bliver behandlet korrekt, forkert håndtering kan fører til fejlagtige eller udeblivende resultater. Følg anvisningerne nedenfor.

Håndtering

Undgå unødig berøring med emner der indeholder DNA spor, sørg for, at så få har adgang til materialet som muligt. Findes DNA på et lagen eller andre større emner, så klip området ud, så kun det berørte område opbevares og sendes.

Opbevaring

Læg ikke DNA materiale i en non food-grade plastpose, visse poser indeholder stoffer der nedbryder og kontaminere DNA’et. Sørg i stedet for at lufttørre materialet i et døgn eller to (ingen føntørring). Efter tørring placeres materialet i en papirskonvolut.

Forsendelse

Brug ikke papirskonvolutten med materialet som endeligt brev, læg det i stedet i endnu en konvolut, gerne konvolut med bobbelplast.  

I tvivl?

Er du i tvivl om fremgangsmåden eller står du i en situation der ikke er taget højde for i overstående beskrivelser, så kontakt os endelig før indsamling.

Sagseksempler

  • Utroskabstest
  • Faderskabstest
  • Moderskabstest
  • Søskendetest

Præcision og kvalitet

Vores DNA tests udføres på internationalt anderkendt laboratorie i Texas, USA. Laboratoriet er CAP, AABB, A2LA, og ISO/IEC 17025:2005 akkrediteret.

Høj nøjagtighed garanteres ved, at alle tests analyseres med 21 genetiske markører.