Diskret DNA testFå klart svar - DNA test udført med diskret indsamlet DNA materiale.

Har du brug for svar uden unødig opmærksomhed?

Der er flere årsager til, at bestille en diskret DNA test. Som ofte handler det om, at man ønsker vished men ikke ønsker, at skabe unødig opmærksomhed i søgen på sandheden. Som de eneste i Danmark tilbyder vi DNA undersøgelser udført diskret og med diskret indsamlet DNA materiale. Vi skaber vished – uden opmærksomhed!

Diskret faderskabstest

En faderskabs DNA test afgører  sandsynligheden for om den pågældende mand er biologisk far til barnet.

Test parter: barnet, den formodede far og moderen.

Du vil modtage 2 sæt orale vatpinde til indsamling af DNA. Er det ikke muligt, at indsamle DNA via mundskrab fra barn eller formodet fader, så skal du medsende en diskret indsamlet DNA prøve fra den pågældende person. Læs mere om diskret DNA indsamling her.

 

Pris: 5.495 dkr.
Pris ved ekstra fader: 1.295 dkr.

Diskret moderskabstest

En moderskabs DNA test afgører  sandsynligheden for om den pågældende kvinde er biologisk mor til barnet.

Test parter: barnet og den formodede mor.

Du vil modtage 2 sæt orale vatpinde til indsamling af DNA. Er det ikke muligt, at indsamle DNA via mundskrab fra barn eller formodet moder, så skal du medsende en diskret indsamlet DNA prøve fra den pågældende person. Læs mere om diskret DNA indsamling her.

 

Pris: 5.495 dkr.
Pris ved ekstra moder: 1.295 dkr.

Diskret søskende test

En søskende DNA test afgører sandsynligheden for om du og din bror eller søster er biologisk søskende.

Almindeligvis testes: to personer der formodes at være søskende.

Du vil modtage 2 sæt orale vatpinde til indsamling af DNA. Er det ikke muligt, at indsamle DNA via mundskrab fra den ene person, så skal du medsende en diskret indsamlet DNA prøve fra de pågældende personer. Læs mere om diskret DNA indsamling her.

Pris: 5.495 dkr.

Få klart svar inden for 7 dage--- Sådan fungerer det ---

Bestil diskret
DNA kit

indsaml & returner prøverne

Modtag diskret dit resultat

Accepteret DNA materiale

BEMÆRK: Det er yderst vigtigt, at materiale indeholdende DNA bliver behandlet korrekt, ellers kan det have negativ effekt på resultatet. Følg anvisningerne nedenfor.

Håndtering

Undgå unødig berøring med emner der indeholder DNA spor, sørg for, at så få har adgang til materialet som muligt. Findes DNA på et lagen eller andre større emner, så klip området ud, så kun det berørte område opbevares og sendes.

Opbevaring

Læg ikke DNA materiale i en non food-grade plastpose, visse poser indeholder stoffer der nedbryder og kontaminere DNA’et. Sørg i stedet for at lufttørre materialet i et døgn eller to (ingen føntørring). Efter tørring placeres materialet i en papirskonvolut.

Forsendelse

Brug ikke papirskonvolutten med materialet som endeligt brev, læg det i stedet i endnu en konvolut, gerne konvolut med bobbelplast.  

I tvivl?

Er du i tvivl om fremgangsmåden eller står du i en situation der ikke er taget højde for i overstående beskrivelser, så kontakt os endelig før indsamling.

Sagstyper

  • Utroskabstest
  • Faderskabstest
  • Moderskabstest
  • Søskendetest

Præcision og kvalitet

Vores DNA tests udføres på verdensførende laboratorie i Texas, USA. Laboratoriet er CAP, AABB, A2LA, og ISO/IEC 17025:2005 akkrediteret.

Høj nøjagtighed garanteres ved, at alle tests analyseres med 21 genetiske markører.

In accordance with the current EU data protection laws, please take a minute to reviwe the term & conditions for using our services. Our terms describe how we use data and the options available to you.