Diskret DNA testVi tilbyder DNA test udført med diskret indsamlet DNA materiale som, hår, tandbørste, vatpinde o.l.

Vil du høre mere om mulighederne?

eller ring på 71 99 26 10

Vores diskrete DNA ydelse er tiltænkt klienter med behov for analysering af diskret indsamlet DNA-materiale. I tæt samarbejde med et anerkendt retsmedicinsk laboratorie i England, tilbyder vi en lang række avancerede DNA-tests.  Vi leverer færdige indsamlings pakker til materiale-indsamling af klienten selv, prøverne sendes herefter til laboratorieundersøgelse og resultaterne leveres efterfølgende med fuld diskretion.

Så snart vi har modtaget den diskret indsamlede DNA-prøve, skal DNA-profilen udlæses. Når profilen er kortlagt kan den anvendes til forskellige former for DNA-test. Diskret indsamlet DNA-materiale kræver længere behandlingstid end ved prøver baseret på blodprøve og mundskrab.

Diskret DNA materiale:

  • Materialler af stof som undertøj, lagner o.l.
  • Tandbørste
  • Cigaret skodder (gerne 3-4 stk.)
  • Tyggegummi
  • Hår inklusiv hårrødder (min. 6-7 stk.)
  • Afklippede negle (gerne. 3-4 stk.)

BEMÆRK: Det er yderst vigtigt, at materiale indeholdende DNA bliver behandlet korrekt, ellers kan det have negativ effekt på resultatet. Følg anvisningerne nedenfor.

Håndtering

Undgå unødig berøring med materialet der indeholder DNA, sørg for, at så få har adgang til materialet som muligt. Er DNA’et på på et lagen eller andet større emne, så klip området ud, så kun det berørte område opbevares og sendes.

Opbevaring

Læg ikke DNA materiale i en plastpose, visse poser indeholder stoffer der nedbryder og kontaminere DNA’et. Sørg i stedet for at lufttørre materialet i et døgn eller to (ingen føntørring). Efter tørring placeres materialet i en papirskonvolut.

Forsendelse

Brug ikke papirskonvolutten med materialet som endeligt brev, læg det i stedet i endnu en konvolut, gerne en foret med bobbelplast.  

I tvivl?

Er du i tvivl om fremgangsmåden eller står du i en situation der ikke er taget højde for i overstående beskrivelser, så kontakt os endelig før indsamling.

In accordance with the current EU data protection laws, please take a minute to reviwe the term & conditions for using our services. Our terms describe how we use data and the options available to you.