Diskret DNA test

Vi tilbyder DNA test udført med diskret indsamlet DNA materiale som, hår, tandbørste, vatpinde o.l.

Vores diskrete DNA produkter er tiltænkt klienter med behov for analysering af diskret indsamlet DNA-materiale. I tæt samarbejde med et anerkendt retsmedicinsk laboratorie i England, tilbyder vi en lang række avancerede DNA-tests.  Vi leverer færdige indsamlings pakker til materiale-indsamling af klienten selv, prøverne sendes herefter til laboratorieundersøgelse og resultaterne leveres efterfølgende med fuld diskretion.

Så snart vi har modtaget den diskret indsamlede DNA-prøve, skal DNA-profilen udlæses. Når profilen er kortlagt kan den anvendes til forskellige former for DNA-test. Diskret indsamlet DNA-materiale kræver længere behandlingstid end ved prøver baseret på blodprøve og mundskrab.

Vi tilbyder følgende tests

Utrosbakstest

Vi tilbyder utroskabs DNA-test med høj pålidelighed. Få videnskabelig sikkerhed for om sex og biologiske prøver stemmer overens med sandheden. Tests bliver udført på laboratorier med ISO 17025 akkrediteringer for total nøjagtighed og pålidelighed. Find ud af om den plet du har fundet stammer fra en mand, kvinde eller begge. Tag en spytprøve på dig selv og find ud af om du er blandt de profiler der findes i pletten.

Faderskabs test

Vores faderskabs test er den enkleste og hurtigste måde at bekræfte, om en påstået far er barnets biologiske far. Vi tester på 21 genetiske markører. Resultaterne er 99,99% nøjagtige og resultatet leveres i fuld fortrolighed.

Søskende-test

Er I virkeligt søskende? Deler I de samme forældre? Vores søskende DNA-test er ideelle i situationer hvor påståede søskende (brødre og søstre) ønsker at bekræfte deres biologiske forhold og kontrollere, om de er fulde søskende, halv-søskende eller slet ikke søskende.

Tante og onkel test

Tvivler du på din genetiske relation til dine slægtninge? Forhold mellem tanter, onkler, niecer og nevøer kan afklares med DNA-test, der afgør sandsynligheden for, om de testede personer er blod relaterede.

Bedsteforældre test

Er det dine biologiske børnebørn? DNA-test af bedsteforældre er en forholdstest udført mellem bedstemor, bedstefar og barnebarn for at bekræfte, om bedsteforældrene testet er biologiske bedsteforældre af deres barnebarn.

Y-kromosom test

Er I 2 eller flere mænd, der har brug for at vide, om I deler den samme biologiske far, bedstefar eller andre mandlige familiemedlemmer? Hvis dette er tilfældet, så er det her den test du har brug for. En Y-kromosometest er ideel til at teste en fælles linje mellem forfædre.

X-kromosom test

Er I kvinder med forskellige mødre, der skal finde ud af om I har samme far? Hvis dette er tilfældet, er X-kromosometesten den ideelle test. Denne test er baseret på analysen af X-kromosomprofilen og bruger 10 genetiske markører.

DNA Fødselstest

Har du brug for at bevise, at dine børn er dine biologiske afkom? En DNA fødselsprøve bruges til at bevise eksistensen af et biologisk forhold mellem en mor og et barn. Resultaterne garanterer en 99,99% sikkerhed ved positivt resultat og 100% ved negativt.

Genetisk rekonstruktion

En genetisk rekonstruktionstest er designet til at fastslå, om et barn er biologisk relateret direkte til familiemedlemmer på deres fars side. Prøven udføres, når den pågældende far ikke kan være direkte involveret i testen, og en direkte faderskabsprøve mellem fader-barn kan ikke udføres.

Vi accepterer følgende DNA materiale

 • Blod på papir eller tekstil
 • Sæd på tekstil eller på vatpind
 • Fingrenegle (min. 5-10 stk.)
 • Ørevoks på vatpind (min. 2 stk.)
 • Hår inkl. rødder (min. 5-10 stk.)
 • Barberblade
 • Tyggegummi
 • Cigaretskoder
 • Kondom – prøve på vatpind
 • Tandbørste
 • Tampon

Kontakt os for priser og muligheder

Ønsker du at få udført en diskret DNA test, så kontakt os for nærmere information om fremgangsmåde, levering af prøver og overlevering af resultatet.