Skip to content

Diskret DNA testFå klart svar med en DNA analyse

Vi anvender DNA test som opklaringsredskab og understøttende bevissikring i forskellige sagstyper hvor der findes biologiske spor. DNA test foretages diskret go i fortroglighed.

Sagseksempler:

Afdækning af biologisk relation mellem formodede familiemedlemmer ved diskret indhentet DNA materiale.

Diskret opklaring af utroskab ved DNA test af indsamlet materiale som undertøj, lagen, kondom o.l.

Vi accepterer stort set alle former for DNA materiale som, blod, hår, spyt, sæd/sekret, negle, cigaretskodder osv. Kontakt for nærmere snak om mulighederne.

Pris for diskret DNA test: 4.995 dkr.
Prisen er inklusiv moms.

BEMÆRK: Det er yderst vigtigt, at materiale indeholdende DNA bliver behandlet korrekt, forkert håndtering kan fører til kontaminering og ubrugelige resultater. Følg anvisningerne nedenfor og kontakt os gerne for yderligere vejledning.

Håndtering

Undgå unødig berøring med emner der indeholder DNA spor, sørg for, at så få har adgang til materialet som muligt. Findes DNA på et lagen eller andre større emner, så klip området ud, så kun det berørte område opbevares og sendes.

Opbevaring

Læg ikke DNA materiale i en non food-grade plastpose, visse poser indeholder stoffer der nedbryder og kontaminere DNA’et. Sørg i stedet for at lufttørre materialet i et døgn eller to (ingen føntørring). Efter tørring placeres materialet i en papirskonvolut.

Forsendelse

Brug ikke papirskonvolutten med materialet som endeligt brev, læg det i stedet i endnu en konvolut, gerne konvolut med bobbelplast.  

I tvivl?

Er du i tvivl om fremgangsmåden eller står du i en situation der ikke er taget højde for i overstående beskrivelser, så kontakt os endelig før indsamling.

Sagseksempler

Præcision og kvalitet

Vores DNA tests udføres på internationalt anderkendt laboratorie i Texas, USA. Laboratoriet er CAP, AABB, A2LA, og ISO/IEC 17025:2005 akkrediteret.

Høj nøjagtighed garanteres ved, at alle tests analyseres med 21 genetiske markører.