Skip to content

Diskret DNA testVi udfører DNA test med diskret indsamlet materiale.

Vi anvender DNA test som opklaringsredskab og understøttende bevissikring i forskellige sagstyper hvor diskretion er påkrævet. 

Afdækning af biologisk relation mellem børn, forældre, søskende, bedsteforældre m.fl. Ved DNA test af diskret indsamlet materiale.

Diskret opklaring af utroskab ved diskret DNA test af indsamlet materiale på undertøj, lagen o.l.

Vi accepterer stort set alle former for DNA materiale som, blod, hår, spyt, sæd/sekret, negle, cigaretskodder m.m.

Pris for diskret DNA test: 3.995 dkr.
Prisen er inklusiv moms.

BEMÆRK: Det er yderst vigtigt, at materiale indeholdende DNA bliver behandlet korrekt, forkert håndtering kan fører til fejlagtige eller udeblivende resultater. Følg anvisningerne nedenfor.

Håndtering

Undgå unødig berøring med emner der indeholder DNA spor, sørg for, at så få har adgang til materialet som muligt. Findes DNA på et lagen eller andre større emner, så klip området ud, så kun det berørte område opbevares og sendes.

Opbevaring

Læg ikke DNA materiale i en non food-grade plastpose, visse poser indeholder stoffer der nedbryder og kontaminere DNA’et. Sørg i stedet for at lufttørre materialet i et døgn eller to (ingen føntørring). Efter tørring placeres materialet i en papirskonvolut.

Forsendelse

Brug ikke papirskonvolutten med materialet som endeligt brev, læg det i stedet i endnu en konvolut, gerne konvolut med bobbelplast.  

I tvivl?

Er du i tvivl om fremgangsmåden eller står du i en situation der ikke er taget højde for i overstående beskrivelser, så kontakt os endelig før indsamling.

Sagseksempler

  • Utroskabstest
  • Faderskabstest
  • Moderskabstest
  • Søskendetest

Præcision og kvalitet

Vores DNA tests udføres på internationalt anderkendt laboratorie i Texas, USA. Laboratoriet er CAP, AABB, A2LA, og ISO/IEC 17025:2005 akkrediteret.

Høj nøjagtighed garanteres ved, at alle tests analyseres med 21 genetiske markører.