Skip to content

Baggrundstjek af medarbejdere, undgå fejlrekruttering og unødig ricisi

Kompetent pre-employment baggrundstjek

Uanset om der skal rekruteres ny top chef, mellemleder eller løsarbejdere, så er forudgående medarbejderscreening mere relevant end nogenside før. I et konkurrencepræget arbejdsmarked med tendenser til overdrivelse af erfaringer og nedtoning af negative forhold er det væsentligt, at identificerer potentielle risici og afdække forhold der er uforenelige med virksomhedens forventninger og politikker.

Vi bistår beslutningstagere med konkret indsigt

Vi ønsker at imødekomme forskellige klientbehov og tilrettelægger derfor baggrundsundersøgelser afstemt efter de konkrete formål. Ledelsesposter og betroede stillinger med betydeligt ansvar som adgang til følsomme oplysninger, kræver en helt anden tilgang, end simpel cv screening af løsarbejdere og frivillige. Vi tilbyder alt fra dybdeborende baggrundsundersøgelser til omkostnings let cv screening.

Bestil et professionelt pre-employment baggrundstjek

Med vores brede erfaring og ekspertise inden for efterforskning, kan vi tilbyde baggrundstjek af højeste kvalitet både nationalt og internationalt.

CV Screening

Med henblik på, at verificerer om en persons meritter og erhvervserfaring er opgivet sandfærdigt, kontakter vi uddannelsesinstitutioner, kursusudbydere og referencepersoner for udtalelser om personlighed, samarbejdsevner og kompentencer. Ligeledes validerer vi certificeringer, diplomer og godkendelser.

Det sker, at kandidater undlader, at oplyse om alle forhold i deres CV. Det kan der være forskellige årsager til, men oftes skyldes det, at fravalgte oplysninger ikke komplimenterer den efterspurgte profil. Vi undersøger derfor også om personen har haft andre ansættelsesforhold, uddannelser, job og lignende tilknytning der ikke fremgår af CV’et.

Netværks Screening

Udover undersøgelsen af de grundlæggende kvalifikationer og erfaringer, så udvider vi undersøgelsen til også, at omfatte afdækning af uønskede relationer som eksempelvis radikale venskaber, tilhørsforhold til tvivlsome grupperinger eller andet netværk der indirekte kan skabe unødig risici. Med professionelle analyse og OSINT værktøjer kan vi lokaliserer relationer på tværs af platforme og landegrænser.

Adfærds Screening

Her arbejder vi videre med de to forgående undersøgelser, men analyserer og profilerer også personens etiske og moralske kompas. Vi benytter open source søgninger til, registering og analysering af adfær, aktiviteter og kommentarer på online platforme som sociale medier, fora m.fl.. 

Vi tilbyder også tilpassede spørgerskemaundersøgelser med henblik på afkodning af politiske holdninger, finansielle forhold og lederprofil. Undersøgelserne gennemgåes af en kvalificeret analytiker der vurderer om der svares undvigende eller indeholder bekymrende udsagn.

Periodisk kontrol af kvalifikationer

I nogle virksomheder er der krav til medarbejderne om vedligeholdelse af personlige certifikater, godkendelser og kurser. Vi gennemgår om krav til medarbejderens kvalifikationer fortsat lever op til virksomhedens politik. Typisk forgår det ved, at vi retter kontakt til godkendende udsteder for validering.

Har din virksomhed et lignende behov, så kan du med fordel oprette en fast aftale hvor vi rettidigt notificerer medarbejdere om opkommende kontrol af kvalifikationer. Ved periodisk kontrol validerer vi de berørte medarbejdere og fremsender medarbejder rapport til HR.

Narko & alkohol screening af medarbejdere

Ved nul tolerance politik overfor narko og alkohol tilbyder vi on-site screening i forbindelse med rekruttering eller kontrol af medarbejdere i betroede stillinger. Hvis der er behov for klinisk efterprøvning og juridisk dokumentation af screeningsresultater, så sender vi prøverne til anderkendt og akkrediteret laboratorie.

Som kvalificeret servicepartner hos Screen4 UK. Udfører vi blandt andet løbende narko og alkohol screening af medarbejdere i flyindustrien. Kontakt os for en snak om mulighederne for jeres virksomhed.