Skip to content

Baggrundstjek af lejer Sikker udlejning - Undgå unødig besvær, risici og økonomisk tab

Et fornuftigt baggrundstjek øger sandsynlighedheden for et problemfrit udlejningsforløb

Der findes desværre mange skrækeksempler hvor udlejere er kommet galt afsted, enten med lejere der skaber frygt og dårlig stemning eller lejere der groft tilsidesætter hensyn til rammer og regler. Heldigvis har personer med denne adfærd en tendens til at trækker tydelige spor efter sig, hos Lehmann & Nobel stikker vi snuden i sporet og risikovurderer potentielle lejere før skaden spreder sig til jeres ejendom.

Repræsenterer du et boligselskab eller er erhvervsudlejer, så kontakt os for en snak om mulighederne, vi tilbyder prisstærke løsninger med fokus på gnidningsfrie udlejningsforløb.

Personligt baggrundstjek af lejer

En stor del af arbejdet i et baggrundstjek af lejere, starter med grundig online research. Vi afdækker netværk, relationer og tilhørsforhold for, at vurderer om potentiel lejer har radikale venskaber, tilknytning til bande og rockermiljø eller anden omgangskreds der  er uforlignelig med jeres retningslinjer og politikker.

Med online screening af kommentarer, anmeldelser, tilkendegivelser, billeder, og lignende, indsamles oplysninger der giver et billede af personens moralske kompas.

Baggrundstjek af leje historik

Vi indhenter udtalelser fra tidligere udlejer og naboer i henhold til vores klienters ønske. Udtalelser fra tidligere udlejere giver som ofte et retvisende billede af hvilken lejer man får inde for dørene.

Kreditvurdering

Fordi man er registreret i RKI betyder det ikke nødvendigvis, at man er en dårlig lejer, men i den samlede vurdering kan det have indflydelse og bør derfor tages med som en del af det samlede beslutningsgrundlag.