Baggrundstjek af lejer Sikker udlejning - Undgå unødig besvær og økonomisk tab

Vil du høre mere om mulighederne?

eller ring på 71 99 26 10

Med et fornuftigt baggrundstjek øges sandsynlighedheden for et problemfrit udlejningsforløb

Der findes desværre mange skrækeksempler hvor udlejere er kommet galt afsted, enten med lejere der skaber frygt og dårlig stemning i lokalområdet eller lejere der groft tilsidesætter hensyn til rammer og regler. Der er samtidig en tendens til, at personer med denne adfærd trækker tydelige spor efter sig. Hos Lehmann & Nobel stikker vi snuden i sporet og risikovurderer potentielle lejere før der underskrives.

Repræsenterer du et boligselskab eller er erhvervsudlejer, så kontakt os for en snak om mulighederne, vi tilbyder prisstærke løsninger med fokus på gnidningsfrie udlejningsforløb.

Personligt baggrundstjek af lejer

En stor del af arbejdet i et baggrundstjek af lejere, starter med grundig online research. Vi afdækker netværk, relationer og tilhørsforhold for, at vurderer om personen har radikale venskaber, tilknytning til bande og rockermiljø eller anden omgangskreds uforlignelig med udlejeres politik.

Vi screener også personens offentlige kommentarer, anmelder, tilkendegivelser, billeder, o.l. på nettet for, at danne et indtryk af vedkommendes adfærd og moralske kompas.

Baggrundstjek af leje historik

Vi indhenter udtalelser fra tidligere udlejer og naboer i henhold til vores klienters ønske. Udtalelser fra tidligere udlejere giver som ofte et retvisende billede af hvilken lejer man får inde for dørene.

Kreditvurdering

Fordi man er registreret i RKI betyder det ikke nødvendigvis, at man er en dårlig lejer, men i den samlede vurdering kan det have indflydelse og bør derfor tages med som en del af det samlede beslutningsgrundlag.

In accordance with the current EU data protection laws, please take a minute to reviwe the term & conditions for using our services. Our terms describe how we use data and the options available to you.